محاسبه آنلاین دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری

 

نظر کارشناس رسمی دادگستری رشته آتش نشانی و آتش سوزی در مورد استانداردهای شهرداری برای مجوز پایان کار

نظر کارشناس رسمی دادگستری رشته آتش نشانی و آتش سوزی در مورد استانداردهای شهرداری برای مجوز پایان کار

در عصر حاضر همه ما شاهد رشد و پیشرفت کلیه صنایع در مسائل مربوط به ایمنی و آتش نشانی هستیم و بسیاری از واحدهای تجاری و صنعتی به نقش رعایت ایمنی و اصول آتش نشانی در پیشرفت و بهبود کسب و کار خود پی برده‌اند و این موضوع تا جایی پیش رفته است که در برخی از صنایع برای عقد قرارداد با پیمانکار، درصد خاصی از قرارداد را بر مبنای رعایت موارد ایمنی و آتش نشانی (برای مثال 5 درصد) قرار می‌دهند.

کارشناس رسمی دادگستری آتش نشانی و آتش سوزی معتقد است که این روند باید در صنایع مختلف پیگیری شود و به منصه ظهور برسد. یکی از صنایع دیگری که در آن باید به اصول آتش نشانی و اطفاء حریق اهمیت داد، ساختمان سازی است. در این زمینه شهرداری به عنوان یک مرجع پیشگام شد و اصولی را بنا نهاد که بر مبنای آن ساختمان‌ها زمانی می‌توانند وارد فاز بهره برداری شوند که نقشه عملیاتی حریق در آنها به طور کامل پیاده سازی شده باشد و این نقشه توسط شهرداری و مهندسان ناظر مربوطه تأیید گردد. برای انجام مراحل مورد نیاز جهت اخذ مجور پایان کار، می‌توان از مشاوره و راهکارهای کارشناس رسمی آتش نشانی و آتش سوزی نهایت استفاده را برد.

کارشناس رسمی آتش نشانی در این زمینه بیان می‌دارد که منظور از نقشه عملیاتی حریق، کلیه موارد موجود در نقشه‌های برقی، معماری، تأسیساتی و به طور کلی، شناسنامه ساختمان است. سازمان آتش نشانی از لحاظ سلسله مراتبی زیر نظر شهرداری قرار داد و شهرداری این سازمان را مکلف کرد که برای هر ساختمان یک شناسنامه ایمنی و آتش نشانی تهیه نماید تا ساختمان مذکور بتواند مجوز پایان کار را اخذ نماید.

کارشناس رسمی آتش نشانی و آتش سوزی بر این باور است که در این نقشه باید یک سری از اصول اساسی ایمنی و آتش نشانی رعایت گردد که از جمله آنها می‌توان به نصب کپسول آتش نشانی پودر و گاز شش کیلویی در پاگرد راه پله تمامی طبقات، در کنار تابلو برق اصلی و جنب موتورخانه مرکزی ساختمان اشاره کرد.

یکی از اصول دیگر، لزوم اندیشیدن تمهیدات لازم برای مرکز مخصوص خروج اضطراری است. یکی از موارد مهم دیگری که می‌تواند از وقوع آتش سوزی و برق گرفتگی جلوگیری نماید، طراحی و راه اندازی سیستم اتصال به زمین ساختمان است. کلید محافظ جان یکی از اصول اساسی دیگری است که باید در تابلو برق تعبیه شود. طراحی و اجرای سیستم تهویه برای ساختمان هم بسیار مهم و نجات‌دهنده است. در نقاط خطرناک ساختمان که احتمال سقوط افراد در آن وجود دارد، باید حفاظ‌های مناسب در نظر گرفته شود و همچنین لوله‌های برق و تأسیسات باید در فواصل ایمن نسبت به هم قرار گیرد.

یکی از موارد متداولی که ممکن است در پرونده‌های ساختمانی وجود داشته باشد، تغییر کاربری ساختمان‌هاست. افراد مختلف می‌توانند برای تغییر کاربری ساختمان خود مثلا از مسکونی به اداری و غیره باید اقدامات لازم را طبق دستورالعمل شهرداری انجام دهند تا موفق به اخذ پایان کار از این سازمان شوند. کارشناس رسمی دادگستری آتش نشانی و آتش سوزی می‌تواند در زمینه تغییر کاربری، راهکارهایی به افراد و شرکت‌ها ارائه دهد تا از این طریق، هزینه‌ها را به حداقل میزان ممکن برسانند و با موفقیت مجوز پایان کار را اخذ نمایند.

طراحی و پیاده سازی سیستم اعلام و اطفاء حریق در ساختمان‌ها می‌تواند در زمینه مبارزه با آتش سوزی بسیار موثر باشد. این سیستم‌ها با استفاده از دکتور، آژیر و شستی‌های مخصوص در ساختمان نصب می‌شود و احتمال آتش سوزی را به حداقل میزان ممکن می‌رساند. با مراجعه به کارشناس رسمی آتش نشانی و دریافت راهکارهای مناسب برای پیاده سازی این نوع سیستم می‌توان از هزینه‌های سنگین طراحی و اجرای سیستم اعلام و اطفای حریق تاحدود زیادی کاست.

مالکان، مجریان پروژه‌های عمرانی و یا پیمانکاران بهتر است پیش از انجام مراحل اجرایی و همچنین اقدام جهت اخذ پایان کار از شهرداری از مشاوره کارشناسان رسمی دادگستری رشته آتش نشانی و آتش سوزی استفاده کنند چرا اینکه مشورت با این متخصصان می‌تواند موجب کاهش هزینه‌ها شود. کارشناسان مذکور به خاطر تخصص فراوانی که در این حوزه دارند، می‌تواند تمامی خدمات لازم را به اشخاص مختلف ارائه دهند.

 تلفن :  ۲۲۲۵۸۶۳۰ و ۲۲۲۵۸۶۳۸

تهران، بلوار میرداماد، برج رز، شماره ۱۱۴

کارشناس رسمی دادگستری 

استفاده از مطالب و تصاویر این سایت با ذکر منبع آن مجاز است 

facebook Gmail Instagram linkedin telegram twitter whatsapp youtube